Las 5 ideas para decorar tu hogar con flores naturales

Les flors naturals sempre són una bona opció per a la decoració de la nostra llar, no només per donar vitalitat als espais sinó també per aportar aroma als diferents ambients. Si estàs pensant a decorar casa teva amb flors naturals, nosaltres et donem 5 idees.

Gerros flotants de vidre
Una de les idees més originals per incorporar les flors és crear gerros flotants que pengin del sostre. Són molt senzills de fer i el resultat és espectacular. Les més utilitzades per a l'entrada o rebedor són les margarides.

Pètals en el menjador
Una idea original i elegant que es pot fer servir, per exemple, en un sopar o ocasió especial poden ser els pètals naturals. Durant aquest sopar podem col·locar-los sobre la taula, de manera aleatòria, ja que això donarà més vida i alegria. Aquest estil de decoració es pot acompanyar d'un petit gerro fet amb les mateixes flors o pètals.

Qualsevol objecte pot ser un gerro de flors a la teva habitació

Quan pensem a tenir flors naturals, el primer que necessitem és un gerro, però en realitat estem envoltats de moltes possibilitats. Per què no fer servir una ampolla de perfum buida? Des de cistelles o caixes com també bosses i tasses.

Branques naturals al lavabo o a la cuina
Aquest tipus d'idea és molt útil sobretot en espais com el lavabo, per exemple, on un joc de branques aromàtiques com la lavanda o la llimona poden ajudar-te a combatre algunes olors i mantenir el lloc fresc.


A la cuina, per exemple, pots utilitzar branques d'alfàbrega, orenga o romaní fresc que llavors, pots fer servir alhora de cuinar.

Jardí vertical a la sala d'estar
Aquesta idea de jardí vertical la pots situar en qualsevol espai del teu menjador, tanmateix recomanem que sigui en un lloc on les flors puguin tenir una mica de llum i aire, sobretot si són aromàtiques. Les orquídies són un molt bon exemple que pots utilitzar per a tenir aquest petit jardí pels seus colors i fragància contínua.

Les alternatives per aquestes idees florals són moltes per a la decoració dels espais de casa teva alhora que també donen un toc fresc i vital.